JUURI NYT! Kaikki palapelit ota 4, maksa 3 – tarjoamme edullisimman!

New York Puzzle Company

YRITYKSEMME TARINA

Perustimme New York Puzzle Company vuonna 2007 kahden opiskelukaverin toimesta.Yritys sai alkunsa yksinkertaisesta ideasta – halusimme tehdä palapelin New Yorkin ikonisesta metrokartasta. Valikoimamme täydentyi nopeasti yhteensä kuudella palapelillä, jonka myötä päätimme uskaltautua NY Toy Fair -messuille nähdäkseen, mitä ihmiset ajattelivat palapelimalleistamme. 

Kaikkien markkinoilla olevien palapelien näkeminen lelumessuilla avasi silmämme. Huomasimme nopeasti, että palapelimaailmasta puuttui mielenkiintoisia kuvia. Olemme aina ajatelleet, että palapelien pitäisi olla muutakin kuin vain hauskaa tekemistä kotona - palapelien pitäisi olla mielenkiintoisia taideteoksia. Nykyisessä filosofiassamme palapelit ovat meille näitä molempia – osittain hauskaa ja aivoja haastavaa puuhastelua ja osittain osa kotiemme sisustusta. Sen sijaan, että palapelit heitettäisiin pois niiden valmistuessa, haluamme pitää aikaansaannoksemme ylpeästi esillä.

NYPC:n palapelit eivät ole vain haastavia, vaan myös kauniita. Jokainen valmis palapeli on kehystämisen arvoinen ja monet asiakkaamme rakastavat kehystää valmiita palapelejaan seinilleen taideteoksina. Valitsemme jokaisen kuvan niin, että kuva olisi mahdollisimman mieleenpainuva ja aina myös sopivan haastava.


HUIPPULAATUISET TUOTTEET

  • Palapelimme on valmistettu 100 % kierrätetystä materiaalista
  • Käytämme pellavan kaltaista paperia, jota on käytetty kaikissa palapeleissämme vuodesta 2014 lähtien. Käyttämämme materiaali auttaa vähentämään häikäisyä kokoamisen aikana ja parantaa palasten tuntua
  • Kaikki palapelit ravistetaan ennen laatikkoon pakkaamista palapelipölyn määrän vähentämiseksi
  • Kaikki palapelit valmistetaan Yhdysvalloissa
  • 1% jokaisen myydyn tuotteen myynnistä lahjoitetaan ympäristönsuojelujärjestöille