Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin Suomessa!
Disco Ball bluetooth kaiutin + valo
Disco Ball bluetooth kaiutin + valo
Disco Ball bluetooth kaiutin + valo
Disco Ball bluetooth kaiutin + valo
Disco Ball bluetooth kaiutin + valo

Disco Ball bluetooth kaiutin + valo

32,50 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Oletko valmis diskobileisiin? Kutsu ystäväsi kuuntelemaan suosikkimusiikkiasi tällä upealla Bluetooth-kaiuttimella, joka tarjoaa samalla LED-valoshow’n! Keksi uusi ja upea tanssikoreografia tai pidä upeat diskojuhlat musiikin ja valojen kera
Disco Ball Bluetooth -kaiutin tarjoaa täydellisen valoshow’n ja virittää juhlatunnelmaan! Se on yksinkertaisesti välttämätön loppusilaus seuraaviin juhliisi.
Disco Ball Bluetooth Lightshow -kaiuttimessa on sisäänrakennettu pyörivä moottori, joka tuottaa oikean diskopallon kaltaisen pyörivän valoshow’n ja on tarpeeksi tehokas täyttämään jopa 185 neliömetrin tilan valotehosteilla.
Voit toistaa suosikkimusiikkiasi Bluetoothilla tai Aux-liitännän kautta. Mukana on Aux-in-johto, jonka avulla voit liittää älypuhelimen, radion tai minkä tahansa kuulokeliitännällä varustetun laitteen.
Valittavana on 4 erilaista valovaihtoehtoa, joissa on erilaisia pyöriviä valotehosteita ja värejä. Voit toistaa musiikkia jopa 4 tuntia yhdellä latauksella. Ensimmäinen lataus 8 tuntia.

Ominaisuudet:
2 x 3 W Bluetooth-diskokaiutin
Sisäänrakennettu pyörivä moottori
4 erilaista valovaihtoehtoa, joissa on erilaisia pyöriviä valotehosteita ja värejä
Voi levittää valoa jopa 185 neliömetrin tilaan
Sisältää Aux-in-kaapelin, jolla voit liittää kaiuttimen älypuhelimeen, radioon tai mihin tahansa kuulokeliitännällä varustettuun laitteeseen.
Ladattava akku – soittoaika jopa 4 tuntia.
Sisäänrakennettu ladattava litiumakku 1200 mAh

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 80064
Tuotenumero: 5713396800646


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää