Ravensburger Minegraft Portal Dash lautapeli
Ravensburger Minegraft Portal Dash lautapeli
Ravensburger Minegraft Portal Dash lautapeli

Ravensburger Minegraft Portal Dash lautapeli

37,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Pystytkö pakenemaan Hornasta? Tässä Minecraft-joukkuelautapelissä sinun on todistettava oveluutesi, jotta pääset pakoon Minecraftin tulisesta Hornasta. Laita saappaat jalkaan, tartu miekkoihin ja kisaa Hornaportaaliin ja turvaan!• Ylitä laavantäytteinen maisema, ennen kuin on liian myöhäistä.• Etsi hyödyllisiä varusteita ja louhi arvokkaita kuutioita ennen kuin Piglinit nappaavat ne.• Kohtaa loputtomasti äkäisiä hirviöitä ja kukista pelottavat pomot!Vain hyvällä yhteistyöllä ja oikealla strategialla pystyt pakenemaan Hornasta ja voittamaan pelin. Monien hirviöiden, maisemien ja varusteiden ansiosta jokainen peli on erilainen, ja jokaisen uuden seikkailun myötä siitä tulee yhä haastavampi.

Sisältö

64 puukuutiota, 8 noppaa, 48 sydänpelimerkkiä, 10 pelilautalaattaa, 4 tavaraluettelolautaa, 1 piglin-lauta, 20 hirviötä ja hirviöjalustaa, 68 esinelaattaa, 8 pelihahmoa ja 4 pelinappulajalustaa, 5 arkkupelimerkkiä, 1 luoja -pelimerkki, 1 kuutioalusta, 1 tukirakenne, erilaisia pelaajan apualustoja

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4005556274376


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää