Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin Suomessa!
Brio Builder työpenkki
Brio Builder työpenkki
Brio Builder työpenkki
Brio Builder työpenkki
Brio Builder työpenkki

Brio Builder työpenkki

24,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Vasaroi, ruuvaa, kierrä ja kiristä: BRIO Builder työpenkki 34596. Tämä rakennuslelu on mainio johdatus rakennusleikkeihin. Työpöydän joustavan muotoilun ansiosta lapset voivat harjoitella esimerkiksi vasaran, jakoavaimen ja ruuvimeisselin käyttöä luovasti. Ja kun leikki on ohi, voit taittaa penkin alas ja muuntaa sen työkalulaatikoksi kätevää säilytystä varten.

Tietoja BRIO Builder -sarjasta: Tunne itsesi keksijäksi, rakenna mitä haluat ja luo uusi lelu joka päivä BRIO Builder -rakennussetillä. Se sisältää helppokäyttöisiä rakennustyökaluja, eri materiaaleista valmistettuja osia ja vapauden rakentaa mitä tahansa – tunneiksi luovaa leikkiä ja opettavaisia kokeiluja.

Builder työpöytä 34596 sisältää 59 osaa: 1 työpöytä/työkalulaatikko, 1 vasara, 1 ruuvimeisseli, 1 pihdit, 1 jakoavain, 1 viivoitin, 52 leikkiosaa ja käyttöohjeet.

● Ikäsuositus 3+ vuotta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 34596
Tuotenumero: 7312350345964


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää