Ravensburger CreArt -Two Cuddly Cats maalaussetti

Ravensburger CreArt -Two Cuddly Cats maalaussetti

15,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

CreArt-seteissä ei ole mustia ääriviivoja. Sen sijaan reunat on painettu samalla värillä, jolla osio maalataan. Näin ollen maalauksen reunat ja ääriviivat näyttävät ammattimaisemmilta, ja lopputuloksesta voi olla todella ylpeä. Maalaaminen on hauskaa puuhaa. Lisäksi se kehittää nuorten taiteilijoiden sorminäppäryyttä, parantaa keskittymiskykyä ja takaa tyytyväisyyden ja ylpeyden tunteen. Vaikeustasoja on kolme.

Sisältö

15 väripurkkia, paksu kangas, johon on painettu valmiiksi värilliset ääriviivat, vesipohjaiset akryylimaalit yksilöllisesti numeroiduissa ja uudelleensuljettavissa purkeissa, pahvinen teline väripurkeille, Laadukas hienokärkinen sivellin tarkkaan maalaamiseen, valkoinen kehys, Helppokäyttöinen ohjelehtinen

ikäsuositus +9vuotta.

Taulun koko on 18x 24 cm.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 201945
Tuotenumero: 4005556201945


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää