Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin!
Ravensburger CreArt  No Drama Llama maalaussetti
Ravensburger CreArt  No Drama Llama maalaussetti
Ravensburger CreArt  No Drama Llama maalaussetti

Ravensburger CreArt No Drama Llama maalaussetti

15,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Nauti helposta ja mukaansatempaavasta maalauskokemuksesta Ravensburgerin uuden CreArt Maalaa numeroiden mukaan -sarjan kanssa!

No Drama Llama on koristeltu ja valmis lähtemään, mutta minne? Kenties funky-festivaaleille? Tämä värikäs maalaustehtävä numeroiden mukaan rentouttaa ja ilahduttaa varmasti. Erinomaista taidetta ja tekemistä lapsille! Värilliset opasviivat erottavat toisistaan kunkin värin, mikä takaa kuvanmukaisen lopputuloksen. Pakkaus sisältää laadukkaan paksun maalauskankaan ja 13 akryyliväriä numeroitavissa purkeissa, maalaustelineen purkkien pitelemiseksi, hienokärkisen kestävän siveltimen yksityiskohtien maalaamiseen, helposti seurattavan opaslehtisen, sekä esittelykehyksen valmiin taideteoksen esittämistä varten. CreArt Maalaa numeroiden mukaan -sarjat sopivat loistavaksi joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai pääsiäisen askartelu- ja aktiviteettisarjaksi 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Sarja täyttää kaikki tarvittavat UK:n ja EU:n testausstandardit.  Kankaan koko on 24 x 18 cm.


Pakkauksen sisältö:

  • 13 akryyliväriä
  • Hienokärkinen kestävä sivellin
  • Korkealaatuinen paksu maalauskangas
  • Helppolukuinen opaslehtinen
  • Esittelykehys


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 201914
Tuotenumero: 4005556201914


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää