ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSILLE     New York Puzzle Company Harry Potter Dueling Wizards palapeli 750 pala


18,95 €
sis. 24 % ALV

Määrä
1 tuotetta varastossa. Toimitus 1-3 arkipäivää

New York Puzzle Companyn palapeleillä on selkeästi kirjallinen ja nostalginen tunnelma, ja ne ovat saaneet inspiraationsa nokkelasta New Yorker -lehdestä, klassista kirjataidetta Harry Potterilta, vintage-karttoja National Geographicilta ja lasten palapelejä, joissa on taidetta monenlaisista lastenkirjoista.


NYPC:n estetiikka ja ikoniset kuvat inspiroivat tunteen, joka on samanaikaisesti nostalginen ja hauska. Palapelimme eivät ole vain haastavia, vaan myös kauniita. Jokainen valmis palapeli on gallerian arvoinen ja monet asiakkaamme rakastavat kehystää valmiita pulmiaan ja ripustaa ne seinilleen taideteoksina. Valitsemme jokaisen kuvan niin, että jokainen palapeli on mieleenpainuva ja aina oikean tasoinen haaste.

HUIPPULAATUISET TUOTTEET


Palapelimme on valmistettu 100 % kierrätetystä 80 pisteen levystä. Se on 20 % korkeampi kuin useimmat standarditehdyt palapelit.

Käytämme pellavatyylistä paperia, jota on käytetty kaikissa palapeleissämme vuodesta 2014 lähtien vähentämään häikäisyä kokoamisen aikana ja parantamaan palasten tuntua.

Kaikkia palapelejä ravistellaan ennen pakkaamista pölyn vähentämiseksi.

Tuotteillamme on selkeästi kirjallinen ja nostalginen tunnelma, ja ne ovat saaneet inspiraationsa nokkelasta New Yorker -lehdestä, klassista kirjataidetta Harry Potterilta, vintage-karttoja National Geographicilta ja lasten pulmia, joissa on taidetta monenlaisista lastenkirjoista.

Palapelin koko on 60,9x45,7cm.

Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Ja kuten aina - Hauskaa palastelua!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: HP1362