JUURI NYT! Kaikki palapelit ota 4, maksa 3 – tarjoamme edullisimman!
New York Puzzle Company  Henry Stahlhut Escargot palapeli 1000 palaa
New York Puzzle Company  Henry Stahlhut Escargot palapeli 1000 palaa

New York Puzzle Company Henry Stahlhut Escargot palapeli 1000 palaa

18,95 €
sis. 24 % ALV
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-3 arkipäivää

New York Puzzle Companyn palapeleillä on selkeästi kirjallinen ja nostalginen tunnelma, ja ne ovat saaneet inspiraationsa nokkelasta New Yorker -lehdestä, klassista kirjataidetta Harry Potterilta, vintage-karttoja National Geographicilta ja lasten palapelejä, joissa on taidetta monenlaisista lastenkirjoista.


NYPC:n estetiikka ja ikoniset kuvat inspiroivat tunteen, joka on samanaikaisesti nostalginen ja hauska. Palapelimme eivät ole vain haastavia, vaan myös kauniita. Jokainen valmis palapeli on gallerian arvoinen ja monet asiakkaamme rakastavat kehystää valmiita pulmiaan ja ripustaa ne seinilleen taideteoksina. Valitsemme jokaisen kuvan niin, että jokainen palapeli on mieleenpainuva ja aina oikean tasoinen haaste.

HUIPPULAATUISET TUOTTEET


Palapelimme on valmistettu 100 % kierrätetystä 80 pisteen levystä. Se on 20 % korkeampi kuin useimmat standarditehdyt palapelit.

Käytämme pellavatyylistä paperia, jota on käytetty kaikissa palapeleissämme vuodesta 2014 lähtien vähentämään häikäisyä kokoamisen aikana ja parantamaan palasten tuntua.

Kaikkia palapelejä ravistellaan ennen pakkaamista pölyn vähentämiseksi.

Tuotteillamme on selkeästi kirjallinen ja nostalginen tunnelma, ja ne ovat saaneet inspiraationsa nokkelasta New Yorker -lehdestä, klassista kirjataidetta Harry Potterilta, vintage-karttoja National Geographicilta ja lasten pulmia, joissa on taidetta monenlaisista lastenkirjoista.

Palapelin koko on 67,6x48,9cm.

Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Ja kuten aina - Hauskaa palastelua!

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: GO2107


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää