ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSILLE     Brio vuoden 2022 erikoisjuna


18,95 €
sis. 24 % ALV

Määrä
2 tuotetta varastossa. Toimitus 1-3 arkipäivää

Vuoden 2022 erikoisjuna saa katseet kääntymään BRIO World -rautateillä. Klassiseen tavarajunaan perustuvassa upeassa veturissa on kahdeksan pyörää kahdella telillä, ja sen viimeistelyssä on käytetty rohkeita oransseja värejä ja kiiltäviä hopeisia yksityiskohtia. Junassa on myös tavaravaunu, jossa on irrotettava hopeanvärinen kontti, sekä metallitappi nostoa ja lastausta varten.

Juna on saatavana vain rajoitetun ajan vuonna 2022, joten muista hankkia se kokoelmaasi. Limited-edition BRIO-juna on viimeistelty kirkkailla oransseilla väreillä ja kiiltävän hopeisilla yksityiskohdilla. Klassiseen tavarajunaan perustuvassa upeassa veturissa on kahdeksan pyörää kahdella telillä ja tavaravaunu, jossa on irrotettava hopeakontti.

Valmistettu FSC-sertifioidusta eurooppalaisesta pyökistä ja korkealaatuisesta muovista. Sisältää hienoja metallisia yksityiskohtia. Upea lisä BRIO World -rautatiehen, joka kasvaa ja kehittyy samaan aikaan lapsen kanssa. Todellisuutta muistuttavat junaleikit auttavat lapsia oppimaan ympäristöstään hauskalla tavalla ja kehittävät hienomotorisia taitoja

  • Tuotteen pituus/syvyys: 22,3cm
  • Tuotteen leveys: 13,3cm
  • Tuotteen korkeus: 4cm
  • Yli 3-vuotiaille.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 36009
Tuotenumero: 7312350360097