Ryhmä Hau Police Rescue -leikkisetti

Ryhmä Hau Police Rescue -leikkisetti

34,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Ryhmä Hau on kuuden koiranpennun muodostama pelastusryhmä. Sitä johtaa Riku-niminen poika, joka lähettää pennut suorittamaan erilaisia pelastusoperaatioita.

Korjaa Jännälahden silta ja kiirehdi pelastamaan Kanatuinen Vainun upealla poliisipartioleikkisetillä! 1:55 kokoiset ajoneuvot sopivat täydellisesti ajoradalle (jokainen ajoneuvo myydään erikseen). Pakkaukseen sisältyy upea painevalettu Vainun ajoneuvo, jota koristaa siniset renkaat ja vesiteemaiset yksityiskohdat sekä kiinnitettävä ajoneuvolaukaisin. Lataa ajoneuvo laukaisimeen ja lähetä Vainu matkaan pelastamaan kaikki apua tarvitsevat. Katso kuinka Vainu kiitää rataa pitkin! Kun Vainu on matkannut radan päähän, esiin ponnahtaa pelastusrengas, joka pelastaa Kanatuisen vedestä. Nosta pelastusrengas takaisin ylös, paina silta takaisin alas ja kiidä jälleen apuun. Pyörivät renkaat ja lähtölaukaisin vie sinut päättymättömiin seikkailuihin!

Pakkaus sisältää:

  • 1 x Ryhmä Hau Police Rescue -leikkisetti
  • 1 x Vainu-pikkuauto

Ominaisuudet:

  • Poliisiauto laukaisee auton matkaan
  • Mukana Vainu-pikkuauto
  • Ikäsuositus: yli 4-vuotiaille
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 6060297
Tuotenumero: 778988362143


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää