Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin Suomessa!
Schleich Maatalo, jossa talli ja eläimet
Schleich Maatalo, jossa talli ja eläimet

Schleich Maatalo, jossa talli ja eläimet

114,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Värikäs Schleich®-hevostalli tarjoaa monia leikkimahdollisuuksia, joiden parissa lapset viihtyvät pitkään! Seitsemän suloisen eläimen, kahden hevoskarsinan, tilan Paul-isännän ja Laura-emännän sekä monien eri tarvikkeiden avulla on helppo leikkiä tilan päivittäisiä töitä.


Uusi värikäs Schleich®-hevostalli tarjoaamonia leikkimahdollisuuksia, joiden parissa lapset viihtyvät pitkään! Sillä seitsemän suloisen eläimen, kahden hevoskarsinan, Paul-isännän ja Laura-emännän sekä luonnollisesti monien eri tarvikkeiden avulla on helppo leikkiä tilan päivittäisiä töitä. Kun Laura valmistautuu ratsastusretkelle, Paul nostaa vinssillä uutta rehua heinävintille. Heinäpaalien siirtäminen liikkuvien kuljetusrullien avulla ruokintaluiskaan on helppoa ja kevyttä, sillä ruokintaluiskasta paalit tippuvat suoraan kottikärryihin. Ruokintataulusta voi tarkistaa vaihe vaiheelta, mitä eläinten on kulloinkin saatava. Onkohan Paul vielä huomannut hiirenkolossa istuvaa suloista hiirtä? Lapset voivat muokata hevostallin mieleisekseen tarran avulla.

  • Ikäsuositus 3-8 vuotta.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 42407


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää