Ilmainen toimitus kaikkiin yli 80€:n tilauksiin Suomessa!
Muumitalo teltta
Muumitalo teltta
Muumitalo teltta
Muumitalo teltta
Muumitalo teltta

Muumitalo teltta

34,90 €
sis. 10 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Kankainen Muumitalon näköinen pyöreä teltta, jonka korkeus on pystytettynä 120 cm ja halkaisija 80 cm. Teltan oviaukon saa rullattua ylös ja solmittua nauhan avulla ylös. Pakkauksen mukana tulee kokoamisohjeet. Talo on kuvitettu näyttämään Muumitalolta, ja siihen on painettu myös muumitarinoista tuttuja hahmoja. Leikin iloa pienille muumifaneille!

…Ei Muumitaloa lukita yöksi… Hauska leikkiteltta, joka sopii monenikäiselle lapselle. Muumimamma ja Muumipappa seisovat talon kuistilla pidellen hellästi toisiaan kädestä kiinni. Talon ikkunoista kurkistelevat Muumilaakson asukkaat. He haluavat toivottaa kaikki vierailijat yhdessä tervetulleiksi!

Teltta on mainio oma soppi pienelle lapselle tai sitä voi käyttää erilaisissa muumileikeissä. Muumiteltta tuo iloa päivään ja arkeen, se on myös ihastuttava lahjaidea!

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 35504592
Tuotenumero: 6416550045561


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää