Ilmainen toimitus kaikkiin yli 80€:n tilauksiin Suomessa!
  Niiskuneiti talvihalipehmo, 53 cm

Niiskuneiti talvihalipehmo, 53 cm

42,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Erityisen suuri Niiskuneiti-talvihalipehmo, jonka korkeus on 53 cm. Ihana isompi muumipehmo on seisovassa asennossa. Niiskuneiti on varustautunut talven kylmyyteen punaisilla hanskoilla ja kaulahuivilla. Kaikki tutut Muumilaakson hahmot löytyvät myös isompina tai kookkaampina pehmoina sekä myös istuvassa asennossa. Lasten ystäväksi, leikkeihin, koristeeksi tai unikaveriksi.

Suloinen ja haaveiluun taipuvainen Niiskuneiti asuu Muumilaaksossa. Hän on hieman turhamainen ja keimaileva, mutta myös todella neuvokas. Niiskuneiti ja Muumipeikko ovat hyviä ystäviä: he pitävät paljon toisistaan ja tekevät mielellään asioita yhdessä. Niiskuneidin tunnistaa kultaisesta nilkkarenkaasta, joka hänellä on aina nilkassaan, sekä huolellisesti kammatusta otsatukasta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 35581550
Tuotenumero: 6416550960208


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää