Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin Suomessa!
Muumipeikko kirjapehmo, 25 cm
Muumipeikko kirjapehmo, 25 cm
Muumipeikko kirjapehmo, 25 cm

Muumipeikko kirjapehmo, 25 cm

29,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Erityisen suloinen Muumipeikko-kirjapehmo, jonka korkeus on 25 cm. Istuva muumipehmo pitelee käsissään pehmokirjaa, joka kiinnittyy sen käsiin magneeteteilla. Pehmokirjan saa irrotettua Muumipeikosta näppärästi, ja sitä voi lukea. Pehmokirjan sivuilla on numeroita sekä lempeästi väritettyjä kuvia Muumilaakson jäsenistä. Lasten ystäväksi, leikkeihin, luettavaksi, koristeeksi tai unikaveriksi.

Tove Janssonin luoma hellyttävä Muumipeikko on seikkailunhaluinen ja luotettava ystävä, joka palaa aina mielellään kotiin perheensä luo Muumitaloon seikkailujen jälkeen. Muumipeikko asustaa Muumitalossa vanhempiensa Muumimamman ja Muumipapan kanssa. Hyväntuulinen Muumipeikko innostuu helposti kaikesta näkemästään ja hän rakastaa elämän kaikkia pieniä ja isojakin yllätyksiä. Muumipeikon on vaikea ymmärtää maailman pieniä ja suuria asioita. Kun asiat alkavat mennä väärään suuntaan, voi onneksi turvautua ystäviin ja onneksi Muumilaaksossa niitä löytyy! ”Oon Muumipeikko pieni vain ja liian suuren maailman mä sain…”

Monipuolinen pehmo sisältää myös pehmokirjan, joka sopii luettavaksi jo aivan vastasyntyneistä alkaen. 


  • Materiaali: polyesteri, magneetti
  • Pesuohje: Käsinpesu, max 30 °C
  • Ikäsuositus: 0+
  • Koko: 18 x 27 x 20 cm
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 35580570
Tuotenumero: 6416550960215


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää