JUURI NYT! Kaikki palapelit ota 4, maksa 3 – tarjoamme edullisimman!
Pinjata panda

Pinjata panda

19,95 €
sis. 24 % ALV
Saatavuus 3 kpl

Panda pinjata

Koko noin 42 x 20 cm

Pinjata voidaan täyttää karamelleillä tai muilla pienillä ja keveillä esineillä. Pinjata ripustetaan avonaiseen tilaan, jossa lyötävä pinjata lyödään rikki kepillä, jolloin karkit ja lahjat putoavat hauskasti ulos. Vastaavasti vetopinjata avautuu naruista vetämällä. Huom! Pinjatan täytteiden tulee mahtua n. 4 cm täyttöaukosta. Täytteet tai lyöntikeppi eivät sisälly hintaan.

Pinjata on osa vanhaa latinalaisamerikkalaista perinnettä ja se on mukana aina tavallisten pyhäpäivien juhlista syntymäpäiväjuhliin.

 Varoitus! ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Pieniä osia. Tukehtumisvaara. Varo avotulta. Turvallisuussyistä käytä ainoastaan alkuperäistä pinjata keppiä aikuisen valvonnassa. Pidä huoli että ketään ei ole alle 6 metrin päässä pinjatan lyöjästä. Säilytä nämä tiedot myöhempää käyttöä varten.

HUOM! Tuotteen suuren koon vuoksi tuotetta ei voida toimittaa Postin pakettiautomaattiin. Tuote toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Höh

Pettymys

Tilasin tuotteen ja ei tosiaan vastaa kuvan pandaa. Enemmänkin joku häiriintynyt opossumi, jota kyllä lyö mielellään.
Mallinumero: P19636
Tuotenumero: 021505196364


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää