ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSILLE SUOMESSA                        ILMAINEN LAHJAPAKETOINTISchleich Horse Club 42440 - Ystävyyskilpailut


97,95 €
sis. 24 % ALV

Määrä
1 tuotetta varastossa. Toimitus 1-3 arkipäivää

Taidokkaat ratsastajat Sofia ja Lisa!

Schleich Horse Clubin ystävyyskilpailuissa Sofia ja Lisa ratsastavat arabianhevos- ja trakehneninhevostammoilla. Sofia ja Lisa ovat tottuneet hoitamaan hevosia. He puhdistavat hevosten harjat ja kaviokoukut, sekä laittavat niille satulat ja suitset. Sen jälkeen onkin aika hypätä kyytiin! Sitä ennen he laittavat hevosvarusteet päälle ja kypärät päähän. Hauska rata kiertää aitojen ympäri ja kulkee sydänkuvioidun ja kullanvärisen esteiden läpi. Onneksi ystävykset ovat kokeneita ratsastajia, sillä pelätty vesieste vaatii keskittymistä. Mukavan, mutta vaativan radan jälkeen on aika selvittää voittaja! Palkintokorokkeelle astelee Sofia ja Lisa, jotka palkitaan kukkakimpuilla ja ruusukkeilla. Lopuksi kaksikosta otetaan upea kuva muistoksi, jotta kilpailua voitaisiin muistella lämmöllä myöhemminkin. Monipuoliset leikkitoiminnot ja kattavat lisätarvikkeet takaavat mahtavan hauskat leikkihetket!

Ominaisuudet:

  • Mukana: katsomo, hevosboksi, kaksi hahmoa, trakehneninhevostamma, arabianhevostamma, hiiri, neljä aitaa, kahdet suitset ja ohjat, kaksi satulaa, vesieste, kaksi lippua, puksipuuruukku ja puksipuukaari, kaksi olkipaalia, palkintojenjakoroke, sydän pystyeste, pystyeste kulta, kamera ja jalusta, kumiankka, omena, kukkakimppu, harja, kaviokoukku, kaksi kypärää, kaksi ruusuketta ja kaksi rannekorua.

  • Hahmot ovat täysin liikuteltavia!
  • Hahmo, satula ja suitset ovat irrotettavissa!
  • Mukana moduuleista koostuvia esteitä!
  • Ikäsuositus: yli 5-vuotiaille

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 42440
Tuotenumero: 4059433388823