Ryhmä Hau Movie Samppa Transforming Firetruck paloauto
Ryhmä Hau Movie Samppa Transforming Firetruck paloauto

Ryhmä Hau Movie Samppa Transforming Firetruck paloauto

79,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Suuremmat ja rohkeammat pelastustehtävät vaativat parasta Ryhmä Hau -pelastusajoneuvoa: Sampan muuntautuva kaupunkipaloauto. Tämä uskomaton paloautolelu tuo Sampan ajoneuvon Ryhmä Hau Partio: The Movie -elokuvasta. Eeppiset muodonmuutokset, ulosvedettävät ja pyörivät pelastustikkaat, massiivinen vesitykin laukaisulaite, vilkkuvat valot ja realistiset äänet tekevät tästä Ryhmä Hau -lelusta täydellisen leikkiä elokuvan innoittamia pelastustehtäviä. Lastaa mukana tuleva Samppa-toimintafiguuri ja toinen pentu kokoelmastasi (muut Ryhmä Haun partio -figuurit myydään erikseen) ohjaamoon ja ryntää pelastamaan. Rullaa tapahtumapaikalle ja muuta Sampan kuorma-auto vetämällä katto taaksepäin. Etkö pääse rakennuksen huipulle? Se ei ole ongelma tikkailla - ne ovat korkeammat kuin aiempien Ryhmä Hau -autojen tikkaat. Käännä niitä 360 astetta ja jatka niitä niin pääset korkeimpiin kaupunkirakennuksiin. Paina paloauton päällä olevaa nappia, niin saat valot ja jännittävät äänitehosteet. Liu'uta pulaan joutunut ystäväsi tikkaita pitkin turvaan, laskeudu trampoliinin pelastusverkkoon ja käytä sitten vesitykinheitintä sammuttaaksesi tulipaloja ja kukistaaksesi esteitä. Paina ajoneuvon sisäpuolella olevaa painiketta, jotta heitin ponnahtaa esiin. Lataa ammus (kaksi mukana) ja paina takaosassa olevaa painiketta laukaistaksesi ja pelastaaksesi päivän.

Tässä leluautossa on kaksi irrotettavaa tikasta, joita voit käyttää seikkailuissasi, jotta leikkimiseen olisi vielä enemmän mahdollisuuksia. Kun olet viettänyt toiminnantäyteisen päivän, säilytä ammukset ajoneuvon sisällä ja sulje paloauto seuraavaan tehtävään asti.

  • Sisältää 3 LR44-paristoa.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 6060444
Tuotenumero: 778988331453


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää