Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin Suomessa!
Baby born Magic -vauvanukke
Baby born Magic -vauvanukke

Baby born Magic -vauvanukke

59,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Baby Born Magic -nukke rakastaa syödä ja juoda, hänellä onkin omat lautanen ja lusikka sekä tietenkin suloinen tuttipullo! Joskus syöminen on sotkuista puuhaa ja siksi Baby Born Magic -nukkea voi myös kylvettää. Lisäksi vauvanukke itkee, kastelee vaippansa ja käy potalla aivan kuten oikea vauva! Baby Born Magic -nukke osaa nyt myös nukahtaa oikeasti! Iltasadun jälkeen on aika siirtyä omaan sänkyyn (myydään erikseen) odottamaan Nukkumattia. Väsynyt nukke nukahtaa automaattisesti, kun se asetetaan selälleen pehmeälle alustalle. Nukke saadaan myös sulkemaan silmänsä taikatutin avulla, ja ne avautuvat vasta kun tuttia käännetään uudestaan.

Pakkaus sisältää:

  • Baby Born Magic -vauvanukke, body ja hattu, potta, vaippa, ruokalautanen, lusikka, annospuuro, tuttipullo, taikatutti, syntymätodistus, ystäväranneke nukelle ja lapselle
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4001167835005


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää