Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin Suomessa!
Cobi Historical Citroen traction 7A 222 osaa ja figuuri

Cobi Historical Citroen traction 7A 222 osaa ja figuuri

34,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Citroen Traction 7A -auton historia on erikoinen. Aluksi siihen asennettiin liian heikko moottori, mikä ei herättänyt kiinnostusta. Malli, jota valmistettiin vain kolme kuukautta, huhtikuusta heinäkuuhun 1934, sai nopeasti uudet, tehokkaammat moottorit. Tämä teki ensimmäisestä versiosta  keräilijöiden keskuudessa halutun. Tämä auto on monien muiden Citroen Traction -sarjan autojen esi-isä, joita valmistettiin vuoteen 1957 asti! 

Nyt tätä aikanaan haluttua automallia ei tarvitse etsiä, voit rakentaa 222 COBI-rakennuspalikan sarjasta klassisen ranskalaisen Citroen Traction 7A -henkilöauton,

 Citoren mittakaavassa 1:35. Intuitiivisten ohjeiden ansiosta auto on helppo rakentaa ja helppo muokata. Erinomainen laatu, upeat tulosteet , ilman tarroja ovat syyt siihen, miksi rakastat tätä mallia. Sarja sisältää hahmon Ranskan vastarintaliikkeen (ranskaksi: La Résistance Intérieure Française) sotilaan, jonka käsivarteen on painettu osastonsa tunnus ja lisävaruste Sten-konepistoolin muodossa. Se on jälleen yksi hahmo, joka edistää Ranskan kansakunnan rivejä. 

222 korkealaatuista komponenttia

EU:ssa valmistama yritys, jolla on yli 20 vuoden perinteet,

täyttää lapsille tarkoitettujen tuotteiden turvallisuusstandardit,

täysin yhteensopiva muiden rakennuspalikkamerkkien kanssa,

painatuksilla varustetut lohkot eivät muotoile eivätkä haalistu toiston aikana tai lämpötilan vaikutuksesta,

automalli,

1 vastarintasotilashahmo,

Citroenin alainen tuote.


Mallin mitat (P x K): 12 cm (4,7") x 5,5 cm (2,2")

ikäsuositus +7-vuotta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 2263
Tuotenumero: 5902251022631


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää