JUURI NYT! Kaikki palapelit ota 4, maksa 3 – tarjoamme edullisimman!
Ravensburger Escape 3 Kitchen of a Witch palapeli 759 palaa

Ravensburger Escape 3 Kitchen of a Witch palapeli 759 palaa

14,95 €
sis. 24 % ALV
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-3 arkipäivää

Ravensburger on valmistanut jo yli 50-vuotta korkealaatuisia palapelejä niin lapsille kuin aikuisille. Palat tuotetaan erityisen tarkan Softclick -tekniikan avulla. Näin saadaan tuotettua täydellisesti toisiinsa lukittuvat palat.

Palapeli on täydellinen tapa rentoutua pitkän päivän jälkeen, tai viettää aikaa yhdessä perheen kanssa. Se vaatii keskittymistä ja hyvää päättelykykyä. Parasta mahdollista ajanvietettä sadepäiviin!

Täysin uudenlainen kokemus! Ravensburger on onnistunut yhdistämään pakohuoneen ja palapelin. Kansikuva ei tällä kertaa vastaa valmista palapelin kuvaa. Sinun tehtäväsi on purkaa vihjeet ja ratkaista mysteeri. Lisää vihjeitä saat skannaamalla QR-koodin. Lopullinen vastaus löytyy kirjekuoresta.

Heräät noidan keittiöstä, nyt ei ole aikaa hukattavaksi!  759 Palaa

  • Palapelin koko koottuna: 70 x 50cm.
  • Vihjeet englanniksi.
  • Ikäsuositus: yli 12-vuotiail
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 199587
Tuotenumero: 4005556199587


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää