BLACK FRIDAY   |    20% ALENNUS KAIKISTA YLI 50€ TILAUKSISTA   |   ALENNUS LISÄTÄÄN AUTOMAATTISESTI KASSALLAHuhupuheita 2.0 lautapeli


32,95 €
sis. 24 % ALV

Määrä
3 tuotetta varastossa. Toimitus 1-3 arkipäivää

Suositun Huhupuheita-pelin 2.0-versio on täällä! Sanojen määrää on lisätty n. 50% ja peli sopii nyt entistä paremmin koko perheelle! Pelissä mukana 1199 uutta sanaa, jotka soveltuvat 8-vuotiaasta alkaen. Mahtava peli koko perheelle ja kaiken ikäisille!

Huhu kulkee pelaajalta toiselle ja naurun määrälle ei näy loppua! Huhupuheita -partypelissä aluksi jokainen pelaaja piirtää nopan määrittämän huhupuheen vihkoonsa. Tehtävään annettua aikaa rajoittaa vanha kunnon tiimalasi, mutta se ei todellakaan rajoita pelaajien luovuutta! Kun aika on loppu, ojentavat pelaajat piirtämänsä kuvan seuraavalle pelaajalle, jonka tehtävänä on kääntää vihkon sivua ja kirjoittaa siihen arvauksensa mistä piirustuksessa on kyse. Tämän jälkeen kaikki ojentavat arauksensa eteenpäin ja tehtävänä on piirtää arvaukset seuraavan pelaajan arvattavaksi. Kierrosta jatketaan kunnes vihkot palaavat alkuperäisille omistajille ja nyt on aika paljastaa kuinka huhupuhe on muuttunut matkan varrella.

Huhupuheita -partypelissä voidaan laskea pisteitä ja kruunata voittaja, mutta hauskanpitoon riittää pelkkä yhdessä tekeminen ja hulvattomien kuvien sekä arvausten läpikäynti!

  • Pelaajat: 4 - 8 pelaajaa.
  • Pelin kesto: 30 min.
  • Ikäsuositus: Yli 8-vuotiaille.
  • Kieli: suomi.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.