Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin Suomessa!
Huhupuheita 2.0 lautapeli
Huhupuheita 2.0 lautapeli

Huhupuheita 2.0 lautapeli

32,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Suositun Huhupuheita-pelin 2.0-versio on täällä! Sanojen määrää on lisätty n. 50% ja peli sopii nyt entistä paremmin koko perheelle! Pelissä mukana 1199 uutta sanaa, jotka soveltuvat 8-vuotiaasta alkaen. Mahtava peli koko perheelle ja kaiken ikäisille!

Huhu kulkee pelaajalta toiselle ja naurun määrälle ei näy loppua! Huhupuheita -partypelissä aluksi jokainen pelaaja piirtää nopan määrittämän huhupuheen vihkoonsa. Tehtävään annettua aikaa rajoittaa vanha kunnon tiimalasi, mutta se ei todellakaan rajoita pelaajien luovuutta! Kun aika on loppu, ojentavat pelaajat piirtämänsä kuvan seuraavalle pelaajalle, jonka tehtävänä on kääntää vihkon sivua ja kirjoittaa siihen arvauksensa mistä piirustuksessa on kyse. Tämän jälkeen kaikki ojentavat arauksensa eteenpäin ja tehtävänä on piirtää arvaukset seuraavan pelaajan arvattavaksi. Kierrosta jatketaan kunnes vihkot palaavat alkuperäisille omistajille ja nyt on aika paljastaa kuinka huhupuhe on muuttunut matkan varrella.

Huhupuheita -partypelissä voidaan laskea pisteitä ja kruunata voittaja, mutta hauskanpitoon riittää pelkkä yhdessä tekeminen ja hulvattomien kuvien sekä arvausten läpikäynti!

  • Pelaajat: 4 - 8 pelaajaa.
  • Pelin kesto: 30 min.
  • Ikäsuositus: Yli 8-vuotiaille.
  • Kieli: suomi.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää