JUURI NYT! Kaikki palapelit ota 4, maksa 3 – tarjoamme edullisimman!
Ravensburger Tappajahai lautapeli
Ravensburger Tappajahai lautapeli
Ravensburger Tappajahai lautapeli
-35%

Ravensburger Tappajahai lautapeli

35 % alennus
25,03 € 38,50 €
sis. 24 % ALV
Saatavuus 6 kpl
Toimitus 1-3 arkipäivää

Vuoden 2021 strategiapelien finalisti! Koe JAWS-kauhut pelottavassa strategiapelissä. Yksi pelaajista uhkaa Amity-saaren rauhaa kolmetonnisena valkohaina ja toiset pelaajat - Brody, Hooper ja Quint - yrittävät pyydystää pedon. Kaksi hermoja raastavaa peliä pitää jännitystä yllä klassikkoelokuvan hengessä. 

Peli 1: Amity-saari. Hai vaanii saaren rannikolla hyökäten uimareiden kimppuun ja vältellen kiinnijäämistä. Samanaikaisesti toiset pelaajat yrittävät selvittää hain sijainnin ja pelastaa turistit hyökkäyksiltä.

 Peli 2: Orca. Taistelun loppukohtaus tapahtuu hitaasti uppoavan Orca-veneen kyydissä. Brody, Hooper ja Quint ovat hyvin aseistautuneita... mutta he eivät tiedä, missä jättimäinen peto hyökkää seuraavaksi.

● Pelaajamäärä: 2-4

● Ikäsuositus 12+ vuotta

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 10827049


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää