Super Mario muuttuva labyrintti peli

Super Mario muuttuva labyrintti peli

36,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää

Muuttuva Labyrintti on yksi suosituimmista koko perheen lautapeleistä. Ravensburger siirtää videopelit koko perheen pelihetkiksi. Ravensburger Super Mario Labyrintti on huippuhauska lautapeliversio yhdestä maailman tunnetuimmasta videopelistä.

Kukin pelaaja muuttaa ja järjestelee labyrintin läpi kulkevaa reittiä siirtämällä pelin laitojen kautta ylimääräistä pelilaattaa pelilaudalle ja muodostaa näin uuden reitin, jota pitkin nappuloiden täytyy siirtyä. Blokkaa muiden pelaajien reitti ja etene oman kohteesi luo. Kerää kaikki kohteesi ja voita!

Peli sopii 2-4 pelaajalle ja sen keskimääräinen kesto on noin 30 minuuttia. Peli sopii pelaajille 7 vuodesta ylöspäin.

Mamma Mia! Missä Mario on? Sankari lymyilee labyrintissa veljensä Luigin, Yoshin, Peachin, Donkey Kongin ja monien muiden Super Mario -pelin hahmojen kanssa. Liikuta sokkelon laattoja ympäriinsä ja löydä uusia reittejä, jotka vievät suosikkihahmojesi luo. Muuttuva Labyrintti mukaansatempaava sokkelopeli! Helppo ja aina jännittävä peli!

Pakkaus sisältää:

  • 1 pelilauta
  • 34 labyrintti laattaa
  • 24 kuvakorttia
  • 4 pelinappulaa
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää