Wrebbit Game of Thrones Winterfell-palapeli 3D
Wrebbit Game of Thrones Winterfell-palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Winterfell-palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Winterfell-palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Winterfell-palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Winterfell-palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Winterfell-palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Winterfell-palapeli 3D

Wrebbit Game of Thrones Winterfell-palapeli 3D

Tuotetta rajoitettu erä.
56,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

Winterfell on kaikille Game of Thrones –sarjan faneille tuttu tapahtumapaikka. Se on Starkin perheen linna, joka sijaitsee Talvivaarassa. Linna yksityiskohtaisine torneineen johdattelee ajatukset sarjan pariin, ja houkuttelee uppoutumaan uudelleen ohjelman sarjankäänteisiin.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli Starkien linnasta. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä upean luomuksen parissa!

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suositusta Game of Thrones -fantasiadraamasarjasta tuttu Winterfell. Valmiin palapelin koko on 45 x 31 x 26 cm ja siinä on 910 palaa. Rakenna sarjasta tuttu tapahtumapaikka ja nauti tunnelmasta!

Arvostelut 0 arvostelua