Wrebbit Game of Thrones Red Keep -palapeli 3D
Wrebbit Game of Thrones Red Keep -palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Red Keep -palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Red Keep -palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Red Keep -palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Red Keep -palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Red Keep -palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Red Keep -palapeli 3D Wrebbit Game of Thrones Red Keep -palapeli 3D

Wrebbit Game of Thrones Red Keep -palapeli 3D

Tuotetta rajoitettu erä.
56,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 2 kpl

Red Keep on kaikille Game of Thrones –sarjan faneille tuttu tapahtumapaikka. Se on Andalien kuninkaan ja ensimmäisten miesten asuinpaikka. Linna yksityiskohtaisine torneineen ja osineen johdattelee ajatukset sarjan pariin, ja houkuttelee uppoutumaan uudelleen ohjelman sarjankäänteisiin.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli Game of Thrones -linnasta. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä upean luomuksen parissa!

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suositusta Game of Thrones -fantasiadraamasarjasta tuttu Red Keep. Valmiin palapelin koko on 42 x 33 x 39 cm ja siinä on 845 palaa. Rakenna sarjasta tuttu tapahtumapaikka ja nauti tunnelmasta!

Arvostelut 0 arvostelua