Wrebbit Eiffel Tower 3 D palapeli
Wrebbit Eiffel Tower 3 D palapeli Wrebbit Eiffel Tower 3 D palapeli Wrebbit Eiffel Tower 3 D palapeli Wrebbit Eiffel Tower 3 D palapeli Wrebbit Eiffel Tower 3 D palapeli Wrebbit Eiffel Tower 3 D palapeli Wrebbit Eiffel Tower 3 D palapeli

Wrebbit Eiffel Tower 3 D palapeli

Tuotetta rajoitettu erä.
52,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

Eiffel-torni on Ranskan Pariisissa sijaitseva kuuluisa torni, joka on koko Pariisin symboli. Se on myös yksi Euroopan kuuluisimmista nähtävyyksistä. Eiffel-tornin on rakentanut Gustave Eiffel, ja se on avattu yleisölle vuonna 1889. Se on rakennettu juhlistamaan vuoden 1889 Pariisin maailmannäyttelyä.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli tästä maailmankuulusta nähtävyydestä kolmiuloitteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja haaveilemaan matkasta Seinen rannalle Pariisiin. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä arkkitehtonisesti upean luomuksen parissa!

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu Eiffel-torni. Valmiin palapelin koko on 38,5 x 102 x 38,5 cm ja siinä on 816 palaa. Rakenna historiallinen ja tunnettu nähtävyys, joka on koko Pariisin symboli!

Arvostelut 0 arvostelua