Wrebbit New York Empire State Building 3 D palapeli
Wrebbit New York Empire State Building 3 D palapeli Wrebbit New York Empire State Building 3 D palapeli Wrebbit New York Empire State Building 3 D palapeli Wrebbit New York Empire State Building 3 D palapeli Wrebbit New York Empire State Building 3 D palapeli

Wrebbit New York Empire State Building 3 D palapeli

Tuotetta rajoitettu erä.
52,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 2 kpl

Empire State Building on 102-kerroksinen pilvenpiirtäjä, joka sijaitsee New Yorkissa Manhattanin keskustassa. Se on yksi New Yorkin tunnetuimmista maamerkeistä ja maailman kuuluisimmista pilvenpiirtäjistä. Empire State Building on avattu 1.5.2931 ja se on edelleen käytössä: sen ensimmäiset 85 kerrosta toimivat pääosin toimistotiloina, ja matkailijoiden suosimat näköalatasanteet ovat kerroksissa 86 sekä 102.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli tästä maailmankuulusta nähtävyydestä kolmiuloitteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja haaveilemaan matkasta New Yorkin sykkeeseen. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä arkkitehtonisesti upean luomuksen parissa!

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu Empire State Building. Valmiin palapelin koko on 21 x 104 x 34,25 cm ja siinä on 975 palaa. Rakenna historiallinen ja tunnettu pilvenpiirtäjä, joka on yksi New Yorkin kuuluisimmista maamerkeistä!

Arvostelut 0 arvostelua