ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSILLE     Wrebbit Sydney Opera house 3D palapeli


52,95 €
sis. 24 % ALV

Määrä
1 tuotetta varastossa. Toimitus 1-3 arkipäivää

Sydneyn oopperatalo on yksi maailman tunnetuimmista rakennuksista. Sen ulkokatossa on yli miljoona valkoista keraamista laattaa, jotka korostavat oopperatalon uniikkia simpukkamaista muotoilua. Se on rakennettu 1900-luvulla, ja se valittiin Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 2007 merkittävänä 1900-luvun monumenttinä.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli tästä maailmankuulusta nähtävyydestä kolmiuloitteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja haaveilemaan matkasta Australiaan. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä arkkitehtonisesti upean luomuksen parissa!

Upean yksityiskohtainen ja  hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu Sydney Opera House. Valmiin palapelin koko on  43,75 x 56,5 x 22,25 cm ja siinä on 925 palaa. Rakenna Sydneyn kaunis ja tunnettu nähtävyys!


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 2006