Wrebbit Big Ben -palapeli 3D
Wrebbit Big Ben -palapeli 3D Wrebbit Big Ben -palapeli 3D Wrebbit Big Ben -palapeli 3D Wrebbit Big Ben -palapeli 3D

Wrebbit Big Ben -palapeli 3D

Tuotetta rajoitettu erä.
52,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 2 kpl

Big Ben on Lontoon parlamenttitalon kellotornissa oleva kello, mutta usein koko tornia kutsutaan virheellisesti Big Beniksi. Kellotornin nimi on Elisabetin torni. Big Benistä on muodostunut Lontoon ja koko Yhdistyneen kuningaskunnan symboliksi, ja se on valmistunut vuonna 1856.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli tästä maailmankuulusta nähtävyydestä kolmiuloitteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös haaveilemaan matkasta Thamesin rannalle, nauttimaan Lontoon ainutlaatuisesta tunnelmasta. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä arkkitehtonisesti upean luomuksen parissa!

Upean yksityiskohtainen ja hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu Big Ben. Valmiin palapelin koko on 27 x 73 x 48 cm ja siinä on 890 palaa. Rakenna historiallinen ja tunnettu kellotorni, yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä!

Arvostelut 0 arvostelua