ILMAINEN TOIMITUS YLI 70€ TILAUKSILLE     Wrebbit Taj Mahal -palapeli 3D


52,95 €
sis. 24 % ALV

Määrä
1 tuotetta varastossa. Toimitus 1-3 arkipäivää

Taj Mahal on kaunis mauseleumi, jonka Suurmogulien valtakunnan hallitsija Shah Jahan rakennutti 1600 luvulla synnytyksessä kuolleen lempivaimonssa muistoksi. Rakennus on valmistettu valkoisesta marmorista, ja sitä reunustaa muuri ja puisto. Valkoinen mausoleumi on koristeltu taidokkaasti. Se on nimetty kauneutensa vuoksi Unescon maailmanperintökohteeksi.

Nyt on mahdollista rakentaa hieno pienoismalli tästä maailmankuulusta nähtävyydestä kolmiuloitteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista rakennuksesta tulee jämäkkä ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja haaveilemaan matkasta ihastelemaan Taj Mahalia. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä arkkitehtonisesti upean luomuksen parissa!

Upean yksityiskohtainen ja  hieno kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu Taj Mahal. Valmiin palapelin koko on  42,5 x 43 x 32,5 cm ja siinä on 950 palaa. Rakenna historiallinen ja tunnettu nähtävyys, rakkauden symboli! 


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 2001