Hama Pipsa Possu lahjapakkaus

Hama Pipsa Possu lahjapakkaus

16,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-3 arkipäivää


Hama on todellinen helmilelujen klassikko! Helmet on esitelty maailmalle ensimmäisen kerran jo vuonna 1971, nykyään ne ilahduttavat kaikenikäisiä lapsia ympäri maailman. Turvalliset ja korkealaatuiset materiaalit täyttävät kaikki EU:n vaatimat turvastandardit. Hama-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan vielä tänä päivänä Nykøbing Morsissa, Tanskassa

Kirkkaan värisistä helmistä voidaan luoda upeita koruja, tauluja tai hyödyntää muuten askartelussa. Hama-tuotteet on suunniteltu kehittämään lapsen päättelykykyä ja motorisia taitoja. Valmis taideteos tuo suurta ylpeyttä ja onnistumisen tunnetta nuorelle lapselle. Vain mielikuvitus on rajana!

Ihana Pipsa Possu! Pakkaus sisältää noin 4000 helmeä, 2 isoa, kirkasta, toisiinsa liitettävää neliöalustaa (234TR), mallikuvia, ohjeet ja silityspaperia.

  • 4000 kpl helmiä
  • 2 isoa alustaa
  • Mukana silityspaperi
  • Valmistettu Tanskassa
  • Ikäsuositus yli 5-vuotiaille

Ei sovellu alle 3-vuotiaille! Sisältää pieniä osia

Käyttöohjeet

Kuva

  1. Muodosta upea taideteos käyttämällä Hama-helmialustoja
  2. Aseta silityspaperi valmiin kuvan päälle
  3. (VAIN AIKUINEN!) Silitysraudan ** -lämpötilaa käyttäen, lämmitä helmiä silityspaperin läpi rautaa liikuttamalla
  4. Lämpö sulattaa helmet kiinni toisiinsa
  5. Irrota valmis helmikuva varovasti Hama-helmialustasta

HUOM! Silitysrautaa saa käyttää vain aikuinen! Helmiä ei voi enää sulatuksen jälkeen hyödyntää uusissa kuvissa, varovaisella käytöllä Hama-helmialustaa voi.JakolinkitArvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 7952


Joustoa maksamiseen

Klarnalla saat lisää maksuaikaa ostoksiisi. Osta nyt, vastaanota tuotteesi ja maksa 30 päivän kuluessa. Voit myös jakaa kustannukset 6-36 kuukaudelle ja maksaa osissa – ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Lataamalla Klarnan kätevän mobiilisovelluksen teet verkkokauppaostosten maksamisesta sujuvaa ja vaivatonta!

Lue lisää