ToimitusehdotYLEISTÄ TILAAMISESTA:


Toimituskulut (6,50€) lisätään tilaukseen automaattisesti. Eteneminen tapahtuu lisäämällä tuotteita ostoskoriin ja kassalla voitte valita maksutavaksi Paytrailin (kaikki pankit, luottokortit, Visa Mobile pay, Collector lasku/osamaksu). 

Emme yhdistä automaattisesti eri aikoina vastaanotettuja tilauksia. Mikäli haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pidätämme oikeuden toimitustapojen muutoksiin kampanjoiden aikana. Alennuskoodit tai -kampanjat eivät koske lahjakortteja.

Ilmaisen postituksen kampanjoissa Lelukatti.fi pidättää oikeuden edullisimpaan postitustapaan

Mikäli jokin tuote on loppunut, ilmoitamme siitä välittömästi


MAKSUTAVAT


Paytrailin yleiset maksuvaihtoehdot:

Meillä voit maksaa Paytrailin kautta seuraavilla maksutavoilla: MobilePay, Collector Bank, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa (Nets), MasterCard (Nets) ja American Express (Nets).

Maksaessasi Paytrail-maksutavalla tiliotteellasi tai korttilaskullasi näkyy maksun saajana Paytrail Oyj, koska Paytrail välittää maksun meille.

Klarna Maksa myöhemmin -maksuvaihtoehto

Osta nyt – maksa myöhemmin!

Näitä ehtoja sovelletaan sinun ja tämän kaupan välillä, josta ostat tavaroita, lippuja tai palveluita, kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin. 

Kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänä, joka on 30 päivää tavaroiden tai lippujen lähettämisestä tai siitä päivästä, josta lähtien palvelut tai digitaalinen sisältö on käytettävissäsi. Siirrämme saatavamme Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle sähköpostitse maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Jos haluat mieluummin vastaanottaa maksuohjeet postitse, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tehtyäsi oston. Yhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi.

Maksut

Veloitamme sinulta laskutusmaksun 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa 5,00 €:n muistutusmaksun. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottotarkistus ja henkilötietojen käsittely Klarnalla

Jos valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, Klarna arvioi luottokelpoisuutesi. 

Klarna käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen velvollisuutensa sekä tätä sopimusta että muita tarkoituksia koskien, jotka on mainittu Tietosuojaselosteessamme. Tietosuojaseloste on luettavissa täällä sekä verkkosivuillamme, ja käyttämällä Klarnan palveluja vahvistat, että olet lukenut selosteen. Käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi tunnistaaksemme ja analysoidaksemme asiakkuutesi, suorittaaksemme luottoarvioinnin, markkinoidaksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme. Saatamme myös siirtää tietojasi valituille osapuolille (kuten luottotietotoimistoille), jotka sijaitsevat mahdollisesti EU:n/EAA:n ulkopuolella. Tietosuojaselosteessamme on lisätietoa tietojen jakamisesta, oikeuksistasi omiin tietoihisi, kuinka saat meihin yhteyden kysymyksissäsi tai teet valituksen viranomaisille.

Luovutus tai siirto

Sinulla ei ole oikeutta luovuttaa tai siirtää näiden ehtojen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi kenellekään muulle. Me voimme luovuttaa tai siirtää nämä ehdot tai minkä tahansa näiden ehtojen mukaisen oikeuden tai velvollisuuden kolmannelle osapuolelle milloin tahansa sillä edellytyksellä, että ehdot eivät sen johdosta muutu sinulle epäedullisemmiksi.


Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointiaLaskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.
TOIMITUSKULUT JA POSTITUS


POSTITUS SUOMEEN

Toimituskulut 6,50€

Kotiinkuljetus (Posti) 15,90€

Minimitilaussumma 10€. Valitettavasti emme voi toimittaa alle 10€:n tuotetilauksia varastointi- ja kuljetuskustannuksista johtuen.

yli 80€ tilaukset ilman toimituskuluja (Ei koske kotiin toimitettavaa postipakettia)


POSTITUS ULKOMAILLE

Tällä hetkellä emme toimita muualle kuin Suomeen.


MATKAHUOLTO


Matkahuolto tarjoaa toimitustavaksi Lähellä-paketin. Matkahuollon noutopisteinä toimii pakettiautomaatit, K-Marketit, R-kioskit ja Matkahuollon palvelupisteet. Katso lähin palvelupisteesi täältä: https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet. Paketit ovat noudettavissa 2–3 arkipäivää lähetyksen jälkeen, isoissa kaupungeissa myös lauantai lasketaan mukaan. Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla kun lähetys on noudettavissa.

Jos tilauksesi loppusumma on yli 80€ (poislukien toimituskulut), saat tilauksen toimituskuluitta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. 


NOUTO POP-UP SHOPISTA 0€

Yli 10€ tilaukset voi noutaa Pop-up shopistamme osoitteesta Kainuuntie 32, 88600 Sotkamo

Sovithan noutoajasta puhelimitse 040 685 7050 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@lelukatti.fi


TOIMITUSAIKA

Pyrimme mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Postitamme tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa.
VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa eli käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Palauta tuote alkuperäispakkauksessa.

Tuotteen palautus:

1. Pakkaa palautettava tuote kunnolla ja sulje pakkaus huolellisesti. Poista aiempi pakettikortti paketista ja kirjoita asiakaspalautustunnus paketin päälle.

2. Palauta paketti Postin toimipisteelle, esimerkiksi samaan paikkaan, josta noudit tilauksesi. Pyydä palautuksesta kuitti ja säilytä se siihen asti, että palautus on käsitelty meillä!

3. Saat rahasi takaisin viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet pakettisi.

Palautuksesta veloitetaan seuraavat maksut:

  • Pienet tuotteet (Paino alle 5kg) – 4,90 €
  • Keskikokoiset tuotteet (paketin paino alle 20 kg) – 7,90 €
  • Isokokoiset tuotteet (paketin paino yli 20 kg) – 19,90 €

Jos haluat palauttaa samalta tilaukselta useita tuotteita, sinulta veloitetaan aina suurimman tuotteen mukainen palautusmaksu.


HUOM! Mikäli tuotteessasi on jokin vika tai sinulle on toimitettu väärä tuote, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@lelukatti.fi

Reklamaatiotapauksissa palautus on asiakkaalle veloitukseton.Noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus! 

Jos et nouda pakettiasi ilmoitettuun määräaikaan mennessä Postista ja se käännytetään takaisin Lelukatti.fi:lle, veloitamme Sinulta 15,00€ rahti- ja käsittelykuluja. Lunastamattomilla paketeilla ei ole peruutusoikeutta. Paketin/tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole Kuluttajansuojalain mukainen tuotteiden palautus. Tällaisessa tapauksessa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta heille aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28§). Huomioithan, että Postin säilytysaika on noin 7vrk.

Mikäli havaitset tuotteessa jotain vikaa, olethan yhteydessä pikaisesti asiakaspalveluun.
ASIAKASPALVELU

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.