ToimitusehdotYLEISTÄ TILAAMISESTA:


Toimituskulut lisätään tilaukseen automaattisesti. Eteneminen tapahtuu lisäämällä tuotteita ostoskoriin ja kassalla voitte valita maksutavaksi Paytrailin (kaikki pankit, luottokortit, Visa Mobile pay, Collector lasku/osamaksu). 

Emme yhdistä automaattisesti eri aikoina vastaanotettuja tilauksia. Mikäli haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pidätämme oikeuden toimitustapojen muutoksiin kampanjoiden aikana

Ilmaisen postituksen kampanjoissa Lelukatti.fi pidättää oikeuden edullisimpaan postitustapaan

Mikäli jokin tuote on loppunut, ilmoitamme siitä välittömästi
MAKSUTAVAT

Meillä voit maksaa Paytrailin kautta seuraavilla maksutavoilla: MobilePay, Collector Bank, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa (Nets), MasterCard (Nets) ja American Express (Nets).

Maksaessasi Paytrail-maksutavalla tiliotteellasi tai korttilaskullasi näkyy maksun saajana Paytrail Oyj, koska Paytrail välittää maksun meille.

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointiaLaskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.
TOIMITUSKULUT JA POSTITUS


POSTITUS SUOMEEN

Toimituskulut 4,90€

Kotiinkuljetus 12,90€

yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja (Ei koske kotiin toimitettavaa postipakettia)


POSTITUS ULKOMAILLE

Tällä hetkellä emme toistaiseksi toimita muualle kuin Suomeen.


NOUTO POP-UP SHOPISTA 0€

Yli 10€ tilaukset voi noutaa Pop-up shopistamme osoitteesta Kainuuntie 32, 88600 Sotkamo

Sovithan noutoajasta puhelimitse 040 685 7050 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@lelukatti.fi


TOIMITUSAIKA

Pyrimme mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Postitamme tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa.
VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa eli käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Palauta tuote alkuperäispakkauksessa.

Tuotteen palautus:

1. Pakkaa palautettava tuote kunnolla ja sulje pakkaus huolellisesti. Poista aiempi pakettikortti paketista ja kirjoita asiakaspalautustunnus paketin päälle.

2. Palauta paketti Postin toimipisteelle, esimerkiksi samaan paikkaan, josta noudit tilauksesi. Pyydä palautuksesta kuitti ja säilytä se siihen asti, että palautus on käsitelty meillä!

3. Saat rahasi takaisin viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet pakettisi.

Palautuksesta veloitetaan seuraavat maksut:

  • Pienet tuotteet (Paino alle 5kg) – 4,90 €
  • Keskikokoiset tuotteet (paketin paino alle 20 kg) – 7,90 €
  • Isokokoiset tuotteet (paketin paino yli 20 kg) – 19,90 €

Jos haluat palauttaa samalta tilaukselta useita tuotteita, sinulta veloitetaan aina suurimman tuotteen mukainen palautusmaksu.


HUOM! Mikäli tuotteessasi on jokin vika tai sinulle on toimitettu väärä tuote, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@lelukatti.fi

Reklamaatiotapauksissa palautus on asiakkaalle veloitukseton.Noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus! 

Jos et nouda pakettiasi ilmoitettuun määräaikaan mennessä Postista ja se käännytetään takaisin Lelukatti.fi:lle, veloitamme Sinulta 15,00€ rahti- ja käsittelykuluja. Lunastamattomilla paketeilla ei ole peruutusoikeutta. Paketin/tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole Kuluttajansuojalain mukainen tuotteiden palautus. Tällaisessa tapauksessa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta heille aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28§). Huomioithan, että Postin säilytysaika on noin 7vrk.

Mikäli havaitset tuotteessa jotain vikaa, olethan yhteydessä pikaisesti asiakaspalveluun.
ASIAKASPALVELU

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.