Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin!

Vuoden lelu 2020 kilpailun voittaja!

Brion radio-ohjattava kilpa-auto on valittu Vuoden lelu 2020 -kilpailun voittajaksi ajoneuvolelut-kategoriassa! Suomen leluyhdistys Ry:n järjestämässä kilpailussa valitaan vuoden parhaimmat lelut kasvatus- ja kaupan alan ammattilaisten sekä eri ikäisten lapsien toimesta (Suomen Leluyhdistys ry, 2020).

Loistava lahjaidea perheen pienimmille

Brion kauko-ohjattava auto sopii täydellisesti nuoremmillekin lapsille.  Auton ohjaaminen kehittää lasten näppäryyttä ja ohjaustaitoa hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla. Kauko-ohjattava auton ohjaaminen edesauttaa myös suuntien hahmottamisen oppimista. Brion kauko-ohjattavan auton ikäsuositus on +24kk.


Helppo ohjattavuus yksinkertaisen kauko-ohjaimen avulla

Brion kauko-ohjattavassa kilpa-autossa on taaperoille suunnitellut ohjauslaitteet ja toiminnot. Auton ohjaaminen kauko-ohjaimen painikkeilla käy kuin vettä vaan muutaman harjoituskierroksen jälkeen. Kauko-ohjattava auto kehittää lasten näppäryyttä ja ohjaustaitoa hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla.

Tutustu värivaihtoehtoihin

Leikki-idea: Ohjaustaidon harjaannuttaminen kilparadan avulla

Brion kauko-ohjattavan kilpa-auton kirkkaanpunainen kori ja virtaviivainen muotoilu takaavat tuntikaupalla hupia nopeiden autokisojen parissa! Rakenna kilpa-autollesi kilparata esimerkiksi värikyniä, lankaa tai muita tarvikkeita hyödyntäen.